Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Mai în glumă sau mai serios, tânărul decedat în accidentul de pe Corneliu Coposu recunoștea că este un șofer teribilist

1

Tânărul decedat în accidentul rutier de pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, este plâns pe rețelele de socializare de către rude și prieteni. Potrivit anchetatorilor, Tudor Daniel Boancă, de 20 de ani, nu a acordat prioritate unui camion și a intrat în coliziune cu acesta.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul de 20 de ani, din Cluj-Napoca, a ieșit de pe strada Poienarilor în strada Corneliu Coposu fără a se asigura corespunzător. Astfel, arată oamenii legii, nu a acordat prioritate camionului, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Negreni, care circula regulamentar pe strada Corneliu Coposu.

Pe pagina sa de facebook, Tudor Daniel Boancă a pus „șofatul” drept a doua pasiune după „călătorii”.

După ce și-a exprimat pe rețeaua de socializare pasiunea pentru șofat, tânărul a mai atașat o fotografie.

Mai în glumă sau în serios, prin intermediul imaginii, tânărul recunoștea că este un șofer teribilist.

Între timp, rudele și prietenii îl plâng pe tânăr. Mesaje precum cel de mai jos au împânzit rețeaua de socializare Facebook.

„Drum lin spre cer , Tudor Daniel sper sa fii intr-un loc mai bun! Ai lasat atata tristete in urma ta … nu am cuvinte sa spun ce simt . Ai însemnat foarte mult pentru mine , pentru noi din jurul tau , un suflet foarte pur si bun… sa ne veghezi din ceruri . O sa rămâi mereu in sufletele noastre ! 💔”.

Citește și … FOTO – Accident mortal pe strada Corneliu Coposu. O greșeală i-a adus moartea unui tânăr

Citește și
1 Comentariu
  1. radu cluj spune

    CEDEAZA TRECEREA ! mortule !! erai de la scoala de pu….

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata