Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Mascații au descins în Cluj-Napoca, Florești și alte locații

0

Astăzi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat 11 percheziții domiciliare, pe raza județului Cluj, în Cluj-Napoca, Turda și Florești, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2018, pe raza municipiului Cluj-Napoca şi a comunei Floreşti din județul Cluj, acționează o grupare infracțională care procură din Țările de Jos, (Olanda) manipulează, depozitează şi distribuie produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza celor două localități.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate sumele de 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o puscă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 10 persoane.

Citește și … Opt persoane ARESTATE după perchezițiile BCCO Cluj de ieri. Cine sunt inculpații din Cluj-Napoca, Turda și Florești

Citește și … Opt persoane ARESTATE după perchezițiile BCCO Cluj de ieri. Cine sunt inculpații din Cluj-Napoca, Turda și Florești

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata