Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Mașină încolăcită după un stâlp pe strada Traian Vuia, trei tineri încarcerați

0

Trei tineri au avut nevoie de sprijinul pompierilor de la descarcerare, joi dimineața. Autoturismul cu care se deplasau a fost scăpat de sub control, într-o curbă, și s-a izbit de un stâlp. Șoferul autovehiculului a ajuns la spital în comă.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 06:00, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Autovehiculul era condus cu mare viteză, spun polițiștii de la rutieră. La volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud. Alți doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, se aflau în autovehicul, în calitate de pasageri.

Șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un stâlp. Impactul a fost extrem de puternic, după cum se poate observa și în imagini. Autovehiculul s-a încolăcit după stâlp.

Cei trei tineri au fost extrași din epava autoturismului de către pompieri. Cei doi pasageri au fost transportați la spital cu răni grave, dar erau conștienți. Șoferul, în schimb, a fost intubat și a ajuns la spital în comă.

Polițiștii urmează să afle dacă tânărul de la volan consumase alcool sau alte substanțe înainte de a urca la volan.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata