Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Momente de coșmar pentru 16 muncitori ai unei fabrici din Jucu. Microbuzul cu care circulau s-a răsturnat, 8 răniți

0

Opt persoane au ajuns la spital, joi, după ce un microbuz cu 16 pasageri, care mergea spre Apahida, s-a răsturnat. Polițiștii precizează că în condiţiile neadaptării vitezei pe carosabilul umed, şoferul autovehiculului a pierdut controlul într-o curbă. Accidentul a avut loc în zona localității Căianu.

Pasagerii din microbuz erau angajați ai unei fabrici din Jucu, precizează surse din anchetă. Drept urmare, pentru că muncitorii se aflau în drum spre serviciu, accidentul va intra în categoria accidentelor de muncă.

”La data de 7 noiembrie, în jurul orei 5.40 un bărbat de 33 de ani din localitatea Bărboși județul Mureș, a condus o autoutilitara pe DN 16 spre Apahida. Ajuns la km 10 + 850, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi în condiţiile unui carosabil ud, a pierdut controlul microbuzului, a părăsit partea carosabilă după care s-a răsturnat pe terenul viran aferent sensului de mers descendent, spre Apahida”, anunţă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj într-o informare scrisă.

Au fost transportate la UPU şi la Secţia de Ortopedie un număr de 8 persoane. Şoferul microbuzului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pasagerii au ieşit fără ajutor din autovehicul.

În cauza a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în acest caz.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata