Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – O polițistă a murit în județul Cluj într-un mod STUPID

0

Un tragic accident s-a produs, sâmbătă seara, 21 noiembrie, pe raza localității clujene Mociu. O femeie, în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, care își desfășura activitatea în calitate de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost strivită de o autoutilitară neasigurată corespunzător în pantă. Femeia era căsătorită, iar un copil minor a rămas orfan de mamă.

Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, femeia se afla în curtea părinților săi. În acel moment, o autoutilitară Mercedes Vito parcată în pantă, tot în curtea gospodăriei, a luat-o la vale și a surprins-o pe femeie sub roți.

Citește și … FOTO – Cine este polițista care a fost strivită de o autoutilitară în curtea părintească

Citește și … Răsturnare de situație în cazul polițistei moarte la Mociu

La fața locului s-au deplasat pompierii, care au scos-o pe clujeancă de sub autoutilitară, dar și un echipaj SMURD. Membrii echipajului au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate corpul clujencei nu a răspuns și a fost declarat decesul.

Pentru neasigurarea corespunzătoare a autoutilitarei, oamenii legii au deschis un dosar penal pe infracțiunea de ucidere din culpă. Încadrarea este la acest moment pe faptă. Rămâne de văzut dacă în sarcina șoferului va fi reținută infracțiunea.

Citește și … FOTO – Cine este polițista care a fost strivită de o autoutilitară în curtea părintească

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Citește și … Răsturnare de situație în cazul polițistei moarte la Mociu

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata