Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Paranghelie interjudețeană, cu număr mare de persoane, oprită de polițiștii clujeni

0

În cursul serii de vineri, în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică, cu o capacitate de 300 de persoane, de pe raza localității Urca, urmează să se desfășoare o petrecere privată.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule înmatriculate în județele Satu Mare, Bihor, Sălaj și Cluj. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancționate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, persoana care a închiriat spațiul pentru organizarea petrecerii private a fost identificată, urmând ca față de aceasta să fie luate măsuri de sancționare.

Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliției pentru supraveghere și pază.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata