Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Performantele servicii din subordinea Primăriei Cluj-Napoca. A murit de 9 ani și funcționarii vor să-i dea ajutoare

0

Alexandru Oltean, un bărbat decedat în urmă cu aproximativ 9 ani, a primit la ultima adresă de domiciliu o invitație de a se prezenta la Serviciul de Asistență Socială a Persoanelor Vârstnice pentru a ridica un card, în baza căruia să beneficieze de anumite ajutoare. Nu numai că bărbatul e mort de atâta timp, dar tot de atunci a fost vândut și apartamentul. Se pare că în bazele de date ale Primăriei Cluj-Napoca, bărbatul figurează ca fiind viu.

Invitația bizară venită din partea municipalității i-a lăsat mască pe membrii unei familii de pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul clujean Grigorescu. Aceștia spun că nu își amintesc să mai fi primit corespondență pe numele fostului proprietar.

„Domnul care a locuit în apartament a primit o invitație ciudată de la un serviciu ce aparține Primăriei Cluj-Napoca. E mort de mai bine de 9 ani, bătrânul a primit invitație pentru a-și ridica un card, iar cu cardul să beneficieze de anumite servicii. Nu ar fi mare mirare ca domnul să și voteze în 6 decembrie”, ne spune un membru al familiei.

Întrebați, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că baza de date cu care lucrează aparține Casei de Pensii Cluj. Angajații Primăriei Cluj-Napoca merg la pensionari acasă, iar unde aceștia nu sunt găsiți li se lasă un astfel de bilet.

Contactați, reprezentanții Casei de Pensii Cluj susțin că Primăria Cluj-Napoca deține evidența populației. De altfel, primăria eliberează certificatele de deces și ar trebui să știe cine este în viață și cine nu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata