Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Peste 120 de kilograme de pește au confiscat polițiștii clujeni. De unde provenea cantitatea

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală au depistat în flagrant doi bărbați, în timp ce transportau într-un autoturism, fără a deține documente legale, cantitatea de 122 de kilograme de pește.

La data de 1 martie, în jurul orei 02:00, bărbații de 40 și 46 de ani, din municipiul Gherla au fost depistați de polițiști pe DJ 172A, în localitatea Țaga.

În urma controlului, în autoturism au fost descoperite plase de monofilament și cantitatea de 122 de kilograme de pește, din specia șalău, știucă și caras.

În baza verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că respectiva cantitate de pește ar fi fost sustrasă de cei doi la data de 28 februarie, în jurul orei 23.00, dintr-o amenajare piscicolă situată în localitatea Geaca.

Sunt efectuate cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata