Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Polițist snopit în bătaie la intervenție

0

politist-bataie-interventie-cover

Un polițist din județul Prahova a fost lovit cu o bâtă în cap în timp ce se afla la o intervenție. Șefii agentului, care au văzut fotografia, au început o anchetă.

Incidentul ar fi avut loc acum câteva luni, dar fotografia a fost făcută publică de puțin timp. Cei care au făcut publică imaginea cu agentul plin de sânge sunt colegii acestuia care au și explicat incidentul.

Agentul și-a făcut selfie-ul imediat după atac pentru a avea probe în instanță.

„Așa poate arăta un polițist român, de la un post de poliție, în secolul XXI. Nu a pățit mare lucru. A ”primit” din spate, o bâtă în cap, tocmai de la cei pe care a jurat să îi apere. De la un laș, de la un bețiv, care a crezut că este mai puternic, dacă lovește ca un laș.

Probabil o perioadă, nu va mai răspunde apelurilor de urgență atunci când bărbatul tău va veni beat acasă, pus pe scandal și te va snopi în bătaie. Probabil nu va mai putea răspunde apelurilor de urgență, nici atunci când copiii tăi nu vor mai veni ca de obicei acasă de la școală și îi vei căuta disperat pe străzi. Probabil nu va mai putea să ajungă la tine nici atunci când cineva îți va devasta mașina sau locuința. Există mari șanse să nu poată fi în stradă pentru a opri un bețiv la volan care poate ucide pe cineva nevinovat. Probabil nu va fi nici pe stradă pentru a opri traficanții de droguri pentru a mai oferi ”moartea albă” copiilor tăi și nici pentru a îi opri pe traficanții de carne vie care o ”adulmecă” pe la poarta școlii pe fiica ta. NU, EL NU VA MAI FI O PERIOADĂ ACOLO, SAU POATE NU VA MAI FI DELOC !!”, au scris colegii agentului bătut pe un site de socializare.

Ce merită agresorul? Vă puteți expune părerile la rubrica COMENTARII, din partea de jos a articolului.

politist-bataie-interventie

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata