Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Polițiștii, razie de amploare în Baciu. Ce au descoperit oamenii legii

0

Pe raza comunei Baciu s-a desfășurat o razie în sistem integrat, cu efective mărite, la care au participat 19 poliţişti din cadrul Secției de Poliţie Rurale Baciu, Secţiei 4 Politie Cluj-Napoca şi Serviciul Criminalistic, precum și 10 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.     

Activitatea s-a desfăşurat pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor și a gradului de încredere a populației în poliție, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care încalcă legea.

Cu această ocazie au fost legitimate 35 de persoane, verificate 14 autovehicule, executate 3 mandate de aducere şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale; dintre acestea, una pentru încălcarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 2 pentru încălcarea OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 pentru încălcarea Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Valoarea aproximativă a sancţiunilor aplicate este de aproximativ 8.000 lei.

În timpul acțiunii, polițiștii au descoperit și aproximativ 1,8 mc lemn de foc, material lemnos pentru care urmează să stabilească proveniența.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata