Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, aroganțe cu 100 de persoane la Da Vinci Cluj-Napoca

0

Localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitații politicianului Rareș Bogdan (PNL), deși sunt interzise petrecerile mari în interior și autoritățile îi mustră încontinuu pe cetățeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile. Europarlamentarul a sărbătorit ziua fiicei sale cu 100 de invitați în plină stare de alertă, la restaurant.

Imaginile ZIARULUI LIBERTATEA, luate cu drona, și fotografiile de pe unul dintre dealurile cartierului Bună Ziua arată cum pe terasă și în curte erau câțiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului, deși maximul de invitați legal este de 20!

Peste 30 de mașini parcate în fața restaurantului Da Vinci și doar câțiva oameni în curte, acestea sunt imaginile pe care Libertatea le-a realizat la Cluj duminică după-amiază, la petrecerea prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan.

”Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit, pentru ziar, unul dintre martorii oculari, din interior.

Conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.

Atât politicianul din Cluj care a observat din afară petrecerea, cât și sursele din interior au descris aceeași realitate: puțini invitați în aer liber, aproape toată lumea la mesele din saloanele din interior, nicio mască, inclusiv Rareș Bogdan și familia stând înăuntrul restaurantului.

Managerul Adela Logean: ”Am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva”.

„Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a spus Adela Logean.

Restaurantul l-a trădat din greșeală pe Rareș Bogdan la petrecerea cu 100 de oameni. O poză pusă pe Instagram, cu puțin timp înainte de aniversare, arată o sală pregătită pentru de câteva ori mai mulți oameni decât cei 20 permiși de starea de alertă.

Deși Libertatea l-a sunat pe Rareș Bogdan încă de dinainte de publicare, dându-i și mesaje cu subiectul, politicianul nu a dorit să comenteze organizarea petrecerii cu 100 de invitați în pandemie. Ulterior a emis un punct de vedere.

”Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Știripesurse.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata