Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Razie la Cămărașu, nereguli destule

0

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică, pe raza comunei Cămăraşu, județul Cluj.

Activitățile desfășurate au condus la legitimarea a 35 de persoane,  impunându-se aplicarea a 7 sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute două permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, acțiunea desfășurată a condus la depistarea unei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe numele căreia era emis un mandat de aducere, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Postului de Poliţie Comunal Cămăraşu.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care conducea un autovehicul pe raza localității Sâmboleni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata