Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Razie la Turda. Persoane duse la sediul Poliției

0

31 de persoane legitimate, 16 dintre acestea conduse la sediul unității de poliție în vederea amprentării, diferite locuri și medii verificate de polițiști – Rezultatul acțiunii organizate de Poliția municipiului Turda în scopul combaterii faptelor de violență și asigurării siguranței comunității.

La data de 3 august, în intervalul orar 22.00-24.00, polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică, specialiști criminaliști, alături de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au derulat activități pe raza municipiului Turda, pentru prevenirea infracționalității și faptelor de natură a perturba siguranța comunității.

În intervalul acțiunii polițiștii au verificat obiective de interes din municipiu, respectiv terase, baruri, săli de jocuri de noroc, fiind legitimate 31 de persoane și desfășurate totodată activități de amprentare și fotografiere.

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni flagrante, polițiștii Biroului de Investigații Criminale sesizându-se din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, faptă prevăzută de Codul penal.

În fapt, în cadrul activităților, asupra a doi tineri în vârstă de 24 și 28 de ani, din municipiul Turda a fost găsit un briceag și o rozetă tip box.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata