Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Raziile de noapte continuă la Cluj-Napoca. Ce descoperă polițiștii în acțiuni

0

La data de 06/07 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat acțiuni de amploare pe raza Secțiilor 1, 2 și 4, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, identificarea și depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, menținerea unui climat de siguranță publică și verificarea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic.

S-au efectuat controale în zona Pieței Gării, a străzilor Năvodari și 21 Decembrie  1989 și pe raza cartierului Mănăștur. De asemenea, traficul rutier a fost supravegheat pe străzile Dorobanților și 21 Decembrie 1989.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost controlate 47 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, fiind identificate  încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și ale OUG 195/2002 privind regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au condus la sediul unității 7 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale; pe numele uneia era emis un mandat de aducere, persoana fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sprijiniți de jandarmi și polițiști locali.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata