Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – S-a stabilit câștigătorul licitației pentru realizarea grădiniței din Florești

0

proiect-gradinita-floresti (4)Comisia de licitație din cadrul Primăriei Florești a analizat cele 20 de oferte depuse pentru licitația privind realizarea noii grădinițe din Florești, și după solicitarea cererea unor clarificări, a stabilit câștigătorul. Acesta este SC Boemial Invest SRL, suma ofertată de firmă fiind de 3,671462 milioane lei. În continuare se va intra în perioada de contestații, apoi urmând eliberarea actelor necesare pentru începerea construcției. Investiția este realizată strict din fonduri proprii ale administrației locale Florești.

Grădinița, care va fi ridicată pe un teren de lângă Primăria Florești (str. Ioan Rus), va avea o suprafață construită de 969 mp (suprafață teren 2.829 mp), o suprafață desfășurată de 1.929 mp, iar cea utilă va fi de 1.651 mp. Construcţia va avea, în plan, formă dreptunghiulară cu dimensiunile de 48,30×21,60m. Pentru a răspunde cerinței beneficiarului s-au prevăzut 12 săli de grupă cu o capacitate maximă de 20 copii fiecare.

“După o muncă asiduă, am avut 20 de oferte, iată, avem un câștigător la licitație. În Florești avem un spor demografic deosebit, ceea ce va duce în următoarea perioadă la o creștere constantă a numărului de preșcolari. Ne pregătim din plin pentru anii viitori: avem licitația pentru grădiniță și în curând debutează lucrările de construire efectivă a școlii din cartierul Cetatea Fetei. De asemenea, suntem aproape de a demara realizarea efectivă a investiției privind introducerea semaforizării inteligente pe DN1/Avram Iancu și suntem în plină licitație cu montarea sistemului de 137 camere video ce vor crește siguranța floreștenilor. Din păcate, întregul proces de demararea a constucțiilor este mult îngreunat de obținerea avizelor de la diferite instituții ale statului. Îmbucurător este faptul că la introducerea cablurilor aeriene de pe DN1/Avram Iancu s-a început deja lucrul pe primul tronson. La această investiție se vor reabilita complet și trotuarele de pe artera în discuție”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Mai jos vedeți proiectul grădiniței Florești. 

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata