Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – S-a dat startul Festivalului internațional de șah pentru copii – Salina Turda

0

sah-1Marți, 9 august, de la ora 13.00, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului internațional de șah pentru copii – Salina Turda, la care și-au anunțat participarea circa 150 de copii din 5 țări: România, Irlanda, Marea Britanie, Republica Moldova și Ungaria.

Competiția se desfășoară în perioada 9-13 august, în baza de tratament a Salinei Turda, partenerii acestui festival fiind Primăria municipiului Turda, Salina Turda și Șah Club Potaissa Turda.

sah-6

Premiile totale ale competiției se ridică la 2000 de euro, tinerii șahiști disputându-și premiile la 4 categorii de vârstă: avansați cu vârsta până în 8 ani, avansați cu vârsta până în 10 ani, avansați cu vârsta până în 18 ani și jucători nelegitimați sau cu un CIV de maxim 1001.

sah-5

De la Șah Club Potaissa Turda vor participa la această competiție 25 de copii, a anunțat antrenorul clubului, Marin Fântână.

La eveniment a participat și primarul Turzii, Cristian Matei. Edilul a jucat o partidă de șah cu una dintre concurentele înscrise la Festivalul internațional de șah pentru copii – Salina Turda.

cristian-matei sah-2 sah-3 sah-4

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata