Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Salvare cu succes în Cluj-Napoca. Un bărbat a avut mare noroc

0

Intervenție salvatoare pentru un bărbat de 63 de ani, căzut într-o fântână, la o adâncime de peste 9 metri, pe strada Colinei din municipiul Cluj-Napoca. Echipele de salvare au fost solicitate miercuri după-masă. Norocul bărbatului a fost că cineva l-a auzit când a solicitat ajutor, iar salvatorii au acționat extrem de rapid.

Un echipaj de pompieri, unul SAJ și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat în jurul orei 17.20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână în timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta.

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust, aproximativ 90 de centimetri al fântânii nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit, care era conștient și putea comunica.

A fost realizată o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de către salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului.

Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital. Aceasta se pare că a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și escortații severe la palme și degete.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata