Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – ŞOCANT: Tânăr bătut şi târât pe jos, pe Moţilor! Jandarmii au văzut scena şi nu au făcut nimic

1

tarat pe jos1Scene desprinse din filmele de groază, sâmbătă noaptea spre duminică, pe strada Moţilor din Cluj-Napoca. Un tânăr a fost târât zeci de metri pe asfalt, de către alţi tineri. Jandarmii dintr-un echipaj aflat în patrulare au văzut totul, dar nu au avut ce face.

Scandalul a avut loc peste drum de Primăria Cluj-Napoca, acolo a oprit şi echipajul de jandarmi. Potrivit unui martor, tânărul a fost bătut înainte de a fi târât ca un obiect.

La intervenţia jandarmilor, victima s-a ridicat, împreună cu agresorii toţi au tăcut, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Totuşi, un martor a facut câteva fotografii care arată modul brutal în care a fost tratat clujeanul, înainte de intervenţia forţelor de ordine.

„Poliția nu a primit nicio plângere penală în legătură cu acest eveniment până acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci pentru ştiridecluj.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, Ilie Milici, incidentul nu a fost în atenţia lor.

„Colegii nostri de la Gruparea Mobila nu au intervenit la un astfel de incident. Este posibil ca un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi să fi intervenit”, a declarat Milici pentru ZiarulClujean.ro

Reporterii noştri au încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, dar degeaba. Mariana Barbu, responsabila de relaţiile cu presa are telefonul de serviciu închis.

tarat pe jos1

tarat pe jos2

Citește și
1 Comentariu
  1. zeul vostru spune

    Sa ma pis pe voi de neandertali.Actiunile voastre va reprezinta.Sunteti scursura societatii,din cauza voastra traim intr-o Romanie bolnava,plina de talhari si de oameni de ultima speta.Rusine!!!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata