Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Socrii unui viceprimar din Cluj au rămas fără gospodărie, în ziua de Rusalii. Incendiu de amploare

0

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, duminică dimineața, pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă și mai multe anexe gospodărești din localitatea Cetan, comuna clujeană Vad. Gospodăria în care a izbucnit incendiul aparține socrilor viceprimarului din comuna Vad, Vultur Pompei Marius.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 08:18, iar la misiune au luat parte trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. De asemenea, flăcările s-au extins la patru anexe gospodărești, de dimensiuni diferite.

INCENDIU DE AMPLOARE ÎN CETAN

Cumulat, acestea aveau aproximativ 200 de metri pătrați. În paralel cu realizarea dispozitivelor de stingere, echipajele s-au străduit să limiteze extinderea focului și la o casă învecinată.

Drept urmare, de la casa învecinată pagubele se rezumă doar la două geamuri și la porțiuni mici din acoperiș. O femeie de 77 de ani a suferit un atac de panică și a fost evaluată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații închise. Cu alte cuvinte, incendiul a izbucnit atunci când proprietarul a încercat să aprindă o butelie care a produs o flamă foarte mare. Două dintre autospeciale au revenit la subunitate, un echipaj fiind în continuare dislocat pentru a verifica existența unor focare ascunse.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata