Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO- Șofer băut, accident în apropiere de Deușu

0

Un șofer băut bine a provocat un accident rutier în apropiere de localitatea clujeană Deușu. Bărbatul a intrat cu viteză într-o curbă, autoturismul a părăsit calea de rulare și s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor. Cei doi pasageri din autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pe lângă șofer și cei doi pasageri consumaseră alcool.

O autospecială cu modul de descarcerare s-a deplasat, duminică după-masă, în apropierea localității Deușu, ca urmare a accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Trei persoane au primit asistență medicală de la un echipaj SMURD și unul SAJ, două dintre ele fiind transportate la spital.

Nu au fost necesare operațiuni de descarcerare, persoanele din autoturism au ieșit singure până la sosirea pompierilor.

„Pe DJ 109A, direcția de mers spre comuna Vultureni, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din primele informații reiese că șoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curba la stânga, autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, a fost testat cu etilotestul și a rezultat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cele două victime erau pasageri în autovehicul”, precizează reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Șoferul în vârstă de 32 de ani și pasagerii de 22 și 46 de ani sunt din comuna clujeană Vultureni.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata