Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Șofer din Cluj implicat într-un accident cu 2 morți

0

Miercuri dimineața, în jurul orei 04.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, în afara localității mureșene Vălenii, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 152+68 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între o autoutilitară, condusă din direcția Sighișoara-Târgu Mureș, de un bărbat, din județul Cluj și o autoutilitară condusă din direcția Târgu Mureș-Sighișoara, de un bărbat, din județul Mureș.

În urma accidentului, au rezultat 5 victime, dintre care, din nefericire, 2 au decedat, respectiv conducătorul auto din județul Mureș și un pasager aflat în autoutilitara condusă de bărbatul din județul Cluj.

Alte trei persoane, respectiv conducătorul auto din județul Cluj și alți doi pasageri aflați în autoutilitara condusă de acesta au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Mureș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata