Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Suferință cumplită la Țaga! Dorin Fodor, militarul decedat în accidentul aviatic a fost condus pe ultimul drum

0
Durere cumplită la Țaga! Dorin Fodor, militarul decedat în accidentul aviatic a fost condus pe ultimul drum
foto: Szabo Szilard/Someșeanul.ro

Dorin Fodor, maistrul militar în vârstă de 43 de ani, a fost condus pe ultimul drum, în localitatea natală Țaga. Militarul a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii care vor crește fără tată. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț. Peste 200 de persoane au fost alături de Dorin Fodor pe ultimul drum din această viață.

MmII_Fodor_DorinÎmpietriți de durere, prietenii, cunoscuții, localnicii din Țaga și rudele militarului Dorin Fodor au umplut până la refuz curtea părintească a acestuia. Și colegii de breaslă, de la Câmpia Turzii, i-au fost alături pe ultimul drum. Suferința se putea vedea în ochii tuturor .

După slujba din curtea casei militarului, acesta a fost transportat către cimitirul din localitate cu o autospecială de armată.

Spre locul de veci, sicriul militarului a fost purtat pe brațe de către cei care, până vineri, i-au fost colegi de muncă.

Dorin Fodor (foto) a fost înmormântat cu onoruri militare, iar colegii lui au tras, în semn de rămas bun, trei savle de pușcă.

1Durere cumplită la Țaga! Dorin Fodor, militarul decedat în accidentul aviatic a fost condus pe ultimul drum
foto: Szabo Szilard/Someșeanul.ro

 

ELICOPTER PRĂBUȘIT - Militarii Dorin Fodor  și  Vasile Gădălean au fost înmormântați la Țaga și BonțidaSuferință a fost și în localitatea clujeană Bonțida. Aici a fost înmormântat, tot astăzi, colegul lui Dorin Fodor, Vasile Gădălean. O mulțime de oameni au participat la funeraliile militarului de 33 de ani. (foto)

Reaminim, opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu.

Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Cei decedați sunt: comandorul Artur-Grigore Palfi, 46 ani, căsătorit, un copil, căpitanul medic Rareş-Cosmin Moldovan, 34 ani, căsătorit, un copil, căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, 29 ani, căsătorit, sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, 25 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. I Paul Bădescu, 41 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, 43 ani, căsătorit, doi copii, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, 33 ani, necăsătorit, un copil, şi maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit.

Citește și…

Primele IMAGINI de la TRAGEDIA în care au murit 8 militari de la Câmpia Turzii. Elicopterul militar s-a PRĂBUȘIT!

militaridecedati-accident-aviatic

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata