Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Super competiție de BOX la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca! Află cine întră în ring

0

centura WBCClujul va fi, în februarie, gazda celei mai mari Gale de Box Profesionist din Transilvania. Iubitori ai boxului și nu numai sunt așteptați pentru un show de zile mari în care se va avea în prim-plan disputarea centurii WBC Mediterranean, în cadrul unei competiții internaționale.

afis gala box finalFLORIN CARDOȘ, aparținând clubului sportiv Box Club Arena Cluj-Napoca, va ataca centura WBC Mediterranean intrând în luptă cu spaniolul Jorge Fortea, pugilist la fel de puternic, numărând 11 victorii, nicio înfrangere și doar un egal.

Cardoș are în palmares 13 victorii, 0 infrângeri, 0 egaluri. Numele sportivului clujean este deja cunoscut, fiind deținător al unei centuri intercontinentală WBC.

Lista de sportivi ce promit ridicarea publicului în picioare include nume sonore ale boxului profesionist românesc dar și internațional.

Unul dintre acestea este Victor Lupo Puiu (light middleweight). În palmaresul acestuia stau 19 victorii, dintre care 9 KO, doar două înfrângeri și două remize. De asemenea Victor Lupo Puiu este deținător a 4 centuri internaționale.

Printre participanți se mai număra și Lucian Bot (heavyweight) cu 15 victorii dintre care 5 KO, o singură înfrângere și un singur egal; Răzvan Benche (heavyweight) 4 victorii, 1 KO, 5 remize și nicio înfrângere; Cristian Ciurian (light welterweight), având în palmares 3 victorii.
Nu ne vom lipsi nici de reprezentantele sexului frumos în lumea boxului. Astfel vom putea urmări debutului Ioanei Mera în boxul profesionist, ea fiind deja campioană europeană la amatori cu 68 de victorii.

Citește și … 

VIDEO – Poate boxa Lucian Bot la super gala din Transilvania, după accidentul de la Copăceni? Vezi ce spune pugilistul!

Bulgaria are reprezentanți de seamă la această Gală Internațională. Boxerul Blagoy Naydenov (light heavyweight) campion olimpic la tineret va ține garda sus într-un meci cel puțin la fel de interesant precum cele ale colegilor de ring.

Jorge ForteaÎnsoțindu-l pe Jorge Fortea (foto), co-naționalul Feliks Kleins va fi prezent pentru un meci de zile mari, mândrindu-se cu 5 victorii, 5 egaluri și nicio înfrângere.

Având în vedere datele statistice ale evoluției sportivilor, Gala Profesionistă de Box din 21 Februarie de la Cluj-Napoca, se anunță a fi un eveniment cu greutate în lumea boxului profesionist.

“Inițiativa noastră de a aduce meciuri cu greutate în inima Transilvaniei vine din dorința de a plasa orașul Cluj-Napoca pe harta internațională a boxului profesionist și de a încuraja sportul ca mod de viață. Nume mari ale boxului românesc și internațional se vor întâlni în același ring pentru o seară ce se va lăsa cu scântei”, declară organizatorii.

Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie 2015 incepând cu ora 19.00 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele au prețuri cuprinse între 25 și 200 lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall și de la sediul Agenției Amprenta (strada Octavian Goga nr 42).

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata