Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Tânăr arestat preventiv la Cluj pentru trafic de droguri

0

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Alexandru Marius Părăuan, în vârstă de 23 ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ieri, magistrații l-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe tânăr.

În fapt, s-a reținut că, inculpatul Alexandru Marius Părăuan a deținut, fără drept, în vederea comercializării, cantitatea totală de 70 comprimate cu inscripţia MDMA (Ecstasy), 38 de pliculeţe autosigilante cu substanţe susceptibil a fi psihoactive, un cântar electronic, un grinder şi sume de bani.

„Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200 de grame de substanţe psihoactive, 2 grame de cannabis, un grinder, 2 telefoane mobile şi 22 de pliculeţe cu urme de susbstanţe psihoactive.

La data de 28.03.2019, inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă, iar prin încheierea de şedinţă din data de 28.03.2019 instanţa de judecată a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.A.M.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Citește și …

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata