Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Tânărul mort în accidentul de pe strada Horea a lăsat un story pe Facebook în ultima sa zi de viață

0

Filip Barani, tânărul de 21 de ani din Bistrița, care a decedat duminică seara pe strada Horea din Cluj-Napoca, în urma unui accident provocat de un șofer băut, a lăsat un ultim story pe Facebook. Conform profilului său de Facebook, a absolvit Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița și era student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. El a lăsat pe Facebook, în ziua accidentului, în story, următorul mesaj: ”Și am plecat”.

Potrivit timponline.ro, acum, mesajul este interpretat de prietenii lui ca fiind o premoniție.

”Încă nu îmi vine să cred. Sunt în stare de șoc și acum. Cum s-a putut întâmpla așa ceva? De ce tu? Un suflet nevinovat, așa de blând și de corect. Nu te voi uita niciodată. Mereu vei rămâne în inima mea și în amintirea mea. Când totul era bine tu ai plecat. Aș vrea să dau timpul înapoi, să nu te fi lăsat să mergi lșa Cluj. Poate că nu se mai întâmpla așa. Astea sunt ultimele poze și cuvinte ale tale din ziua în care ai plecat. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris unul dintre prietenii virtuali. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

”Profund îndureraţi, am aflat de moartea neaşteptată a unei fiinţei iubite. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul Finule Filip Barani….”, a scris cineva.

”Ai plecat prea devreme. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag. Parcă acuma te văd cum râdeai cu băiețelul meu, erai în mintea copiilor. Sincere Condoleanțe”, mai scrie altcineva.

”Ai fost și vei rămâne în sufletele noastre nu te vom uita niciodată. Îmi pare rău că ai plecat așa repede dintre noi. Îmi pare rău, Filip Barani!”.

”Nu pot sa cred. Ne-ai lăsat fără cuvinte. Ai plecat prea de vreme. Ne-ai lăsat o durere în inimă nu am să te uit niciodată. Vei rămâne în inimile noastre, Filip Barani”.

”Nu mai am cuvinte, vere. Mă gândeam că ne întâlnim la o petrecere să fim bine și să ne distram. N-am cuvinte, vere. Prea devreme ne-ai părăsit, prea repede. Nu pot să cred. M-ai lăsat fără cuvinte. Chiar nu știu de ce ai plecat așa de repede. Sunt sigur că și acolo sus în ceruri vei fi bine primit fiindcă ai fost un om deosebit, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Nu te voi uita niciodată”.

”Ce să zic….. ai fost un om bun. Drum bun în ceruri. Dumnezeu să te aibe în pază….. prieten vechi din copilărie”.

Citește și … VIDEO – Accident mortal pe strada Horea. Șoferul vinovat era băut și a fugit. Date complete de la eveniment!
Citește și … UPDATE – FOTO – Primele măsuri în cazul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … FOTO – El este polițistul, aflat în timpul liber, care l-a prins pe autorul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … UPDATE – Tânărul decedat în accidentul de pe strada Horea, plâns în social media
Citește și … Medicii, detalii despre victimele accidentului de pe strada Horea

Citește și … Când va fi înmormântarea tânărului decedat în accidentul de pe strada Horea și în ce stare sunt părinții lui

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata