Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Ți s-a furat bicicleta? Polițiștii au recuperat câteva bucăți

0

FOTO BICICLETA 7Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au recuperat mai multe biciclete sustrase de pe raza oraşului. 

La data de 18 septembrie, poliţiştii au identificat un bărbat, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă de pe raza municipiului. Totodată, aceștia au indisponibilizat alte 5 biciclete deţinute de către bărbat, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

În fapt, în cursul lunii septembrie, bărbatul ar fi sustras o bicicletă din curtea unui imobil de pe strada Arany Janos.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bicicletei de la persoana identificată, precum şi a altor 5 biciclete susceptibile a proveni din comiterea unor astfel de fapte, care se aflau în posesia acesteia.

De asemenea, poliţiştii au recuperat alte două biciclete sustrase în perioada 19-20 septembrie, de pe străzile Cernavodă şi Trotuş.

În cauze, poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru  stabilirea provenienței bicicletelor recuperate.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata