Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Tineri cu viziune, anteprenori de succes și juriști notabili, printre candidații TNL la alegerile locale din 2020. Azi e despre Claudia Ardelean

0

Când spui Partidul Național Liberal sau Tineretul Național Liberal ai tendința să te gândești la formațiuni politice. Însă dincolo de asta sunt oameni, ca noi ceilalți. Cel puțin, în TNL vorbim de oameni care au muncit pentru a ajunge în pozițiile în care sunt, dincolo de asta chiar de candidați la alegerile locale. Fie că vorbim de tineri cu viziune, cu profesii dintre cele mai respectabile cum ar fi domeniul juridicului ori despre antreprenori de succes, cu toții alcătuiesc o a doua familie. Din echipa Tineretului Liberal clujean am ales-o pe Claudia Ardelean, unul dintre cei mai tineri candidați la Consiliul Local Cluj-Napoca și jurist totodata.

La numai 27 de ani, Claudia Ardelean este jurist, antreprenor de succes și membru activ în partidul PNL. Tânăra s-a numărat printre cei mai tineri candidați la Consiliul Local Cluj Napoca.  

Până să ajungă în postura de candidat al dreptei, Claudia Ardelean a absolvit două facultăți. Vorbim despre Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB Cluj Napoca. Experința a venit cu timpul, chiar din propria afacere. Acum, tânăra poate fi numită antreprenor de succes. Și nu doar în afaceri are succes, ci și în mediul online, mai exact pe Instagram.

Claudia Ardelean susține că “La 6 ani distanță de la intrarea mea în această echipă performantă, numită PNL, aflată într-un progres continuu, răspund noilor provocări prin implicare, solidaritate și permanent o gândire liberală” afirmație susținută de implicările ei în campanii politice și nenumarate proiecte alături de Tineretul Național Liberal Cluj (TNL).

Dintre cei peste 450 de tineri propuși pentru alegerile locale de către TNL, Claudia Ardelean se numără printre cei mai cunoscuți în mediul online. Prin intermediul Instagram-ului a reușit să câștige simpatia a aproape 30.000 de urmăritori. Popularitatea a fost dobândită, spune ea, datorită conținutului bogat și calitativ al citatelor motivaționale, a motto-urilor și a postărilor despre cărți, pentru care are o pasiune vizibilă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata