Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Traficul între Cluj-Napoca și Oradea, BLOCAT- UPDATE – Trafic reluat pe DN1 E60

1

UPDATE: Traficul a fost reluat pe DN1 E60, în zona localității clujene Dumbrava, în jurul orei 18:00. Se circulă alternativ pe un singur fir.

Știrea inițială: Trafic blocat între Cluj-Napoca și Oradea, la această oră – 16:00. Un camion plin cu pietriș a făcut o explozie la unul dintre pneuri. Autotrenul, care se deplasa pe direcția Huedin – Cluj-Napoca, s-a răsturnat perpendicular pe drum și a luat foc. Toată încărcătura a ajuns pe șosea.

Au intervenit două autospeciale de stins incendii, din cadrul subunităților Huedin și Gilău, la autotrenul răsturnat pe drumul E60, în apropierea localității Dumbrava.

Flăcările au cuprins în totalitate capul tractor al autotrenului până la sosirea pompierilor și au fost stinse de către pompieri în 10 minute după sosirea la locul evenimentului.

O ambulanță de prim-ajutor SMURD a fost solicitată ulterior stingerii flăcărilor, pentru a consulta șoferul autotrenului care acuza dureri la nivelul membrelor inferioare.

Citește și
1 Comentariu
  1. Alexandru spune

    Am stat de la 16:30 pana la 18:00 in coloana pe dealul Dumbravii si mai aveam 2 km pana la destinatie . Nu s-a circulat pe nici un fir pana la ora 17:30 .

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata