Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Transilvania Paramotor Fest, ocazia unică de a vedea Munții Apuseni și apusul de la înălțime. Descoperă lumea aviației!

0

Fie că ești pasionat de zboruri sau pur și simplu îți dorești să încerci ceva nou, Transilvania Paramotor Fest este evenimentul la care musai trebuie să ajungi. Evenimentul a început joi și ține până duminică, la Aerodromul din Valea Drăganului – județul Cluj. Pe lângă explorarea aparatelor și introducerea în lumea aviației, ai posibilitatea de a efectua un zbor alături de un pilot cu experiență. Tot la aerodrom poți petrece timp de calitate în aer liber și să te bucuri de bunătățile pregătite de organizatori și colaboratori. INTRAREA la eveniment este gratuită.

Transilvania Paramotor Fest este la prima ediție și se adresează în special iubitorilor de zbor cu parapanta ori paramotor, din toată țara, dar nu numai. Paramotorul este un sport relativ recent și foarte sigur. Aripa este propulsată de un motor, astfel că zborul este mult mai lin, aterizările și decolările mult mai blânde.

În cadrul evenimentului, doritorii pot efectua zboruri în tandem cu piloți care au experiență în domeniu. La Valea Drăganului, cei interesați, pot vedea împrejurimile de la câteva sute de metri înălțime. În preajma apusului de soare este timpul perfect pentru un zbor lin.

Dacă optezi pentru un astfel de zbor vei avea șansa de a vedea Munții Apuseni de la înălțime, în condiții de siguranță. Chiar cu motorul oprit, aterizarea va fi lină și sigură.

Zborurile în tandem cu paramotorul sunt accesibile pentru oricine dorește să fie la înălțime. Este totuși indicat ca acest sport să fie practicat de către persoane cu vârste de peste 18 ani. Atât pilotul cât și pasagerul sunt așezați într-un triciclu. Decolarea se face de pe roți, fiind foarte comod pentru pasager.

Dacă nu te încumeți totuși să îți iei zborul la propriu, poți explora împrejurimile de la sol sau poți afla mai multe despre zboruri și aparatele de zbor. În cadrul evenimentului există și terase care oferă mâncare și băutură, astfel ca timpul petrecut în natură, departe de agitația cotidiană, să fie unul de calitate.

Cei interesați de zbor cu paramotorul sunt așteptați la Aerodromul Valea Drăganului în perioada 16-19 iunie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Zborurile se vor face în limita locurilor disponibile și în funcție de condițiile meteo.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata