Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Trei accidente pe „drumul morții” din Cluj, DN1 E60. A intervenit elicopterul SMURD

0

Trei accidente rutiere s-au produs vineri pe „drumul morții” din județul Cluj, DN1 E60. Primul a avut loc în Negreni, iar al doilea în apropierea localității Bucea (limită de județ cu Bihor). Al treilea, la care a intervenit și elicopterul SMURD, s-a produs în apropiere de intersecția cu Valea Drăganului.

ACCIDENT 1

Vineri dimineață, la Negreni, două autovehicule au intrat în coliziune. Două persoane au fost rănite și au primit îngrijiri de specialitate la fața locului. Au refuzat să fie transportate la spital.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 – E60, în localitatea Negreni. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 25 de ani, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un bărbat de 76 de ani. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ACCIDENT 2

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au desfășurat, vineri după masă, o intervenție la un accident rutier petrecut în apropierea localității clujene Bucea. În accident au fost implicate două automobile, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. Doi bărbați au fost evaluați de paramedicii SMURD și au refuzat transportul la spital.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul 16.00, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bucea. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, din județul Bacău, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ACCIDENT 3

Câteva ore mai târziu, un alt accident rutier s-a produs, pe DN1 E60, în apropiere de intersecția cu localitatea clujeană Valea Drăganului. Aici, într-o curbă, pe carosabil umed, un motociclist a pierdut controlul asupra direcției de deplasare după ce a derapat.

Motocicleta scăpată de sub control s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului. În urma impactului, bikerul a fost rănit. El a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital.

Motociclistul este conștient și cooperant, dar există suspiciuni de leziuni ale coloanei. Motociclistul are 38 de ani și este din Cluj-Napoca.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul 17.30, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1-E60, în localitatea Poieni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care în timp ce conducea un motociclu înspre Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu parapetul de pe sensul opus de mers.

Bărbatul este consultat de către echipajul medical prezent la fața locului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, spune Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata