Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Un bătrânel vitezoman a făcut cunoștință cu copacul. Accidentul, în comuna Tureni

0

Un șofer în vârstă de 62 de ani, din comuna clujeană Tureni, a fost rănit ușor sâmbătă seara, după ce autoturismul condus de el a intrat în coliziune frontală cu un copac. Pasagerul dreapta față a suferit, la fel, răni ușoare. Bătrânelul conducea cu viteză, potrivit polițiștilor de la rutieră. Pentru ispravă, clujeanul a fost „cadorisit” cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-masă între localitățile Micești și Tureni, în jurul orei 16:30. La locul evenimentului au intervenit echipajele de prim ajutor și agenții de la rutieră care au efectuat cercetarea la fața locului.

„Un conducător auto, în vârstă de 62 de ani, din comuna Tureni, în timp ce conducea autoturismul pe DC85, din direcția Micești spre Tureni, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga și a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea drumului. Astfel, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului dreapta față. Lipsă alcool la șofer”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata