Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Un cocalar cu BMW, accident grav la podul Ira! A fost la un pas să arunce un cartier în aer

0

accident-podul-iraUn grav accident de circulație a fost produs de un șofer care conducea un BMW, joi seara, în zona podului de la Ira. Șoferul autoturismului BMW circula cu viteză dinspre Aeroportul Cluj-Napoca spre centrul orașului. În zona podului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a izbit de o altă mașină aflată în trafic.

Șoferul BMW-ului a venit în viteză dinspre aeroport, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Acolo a dat – din fericire – nu peste un TIR, ci doar peste o Toyota Yaris, pe care a avariat-o serios. După impact, maşina BMW s-a răsturnat, scrie ziuadecj.ro.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime umane. Şoferul vinovat şi şoferiţa din Yaris au scăpat cu răni uşoare, încă cu o uriaşă sperietură.

Cu puţin ghinion, BMW-ul putea arunca în aer tot cartierul. Maşina a lovit o ţeavă de gaz metan, însă nu a spart-o.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de la ISU Cluj.

„Iniţial s-a anunţat că a fost lovită o ţeavă de gaz metan, de accea, pe lângă echipajul de descarcerare, la eveniment a plecat şi o maşină de stins incendii. Nu a fost însă nevoie de ea, pentru că maşina implicată în accident doar s-a rezemat de ţeavă, nu a spart-o. Colegii mei nu au sesizat vreo scurgere. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital”, a spus Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentrz Situaţii de Urgenţă Cluj.

accident-1

foto: ziuadecj.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata