Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Un sălăjean a dat traficul din centrul Clujului peste cap. Acum are dosar penal

1

foto-1-traficÎn condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca respectul între conducătorii auto să fie prezent, iar circulaţia să nu fie îngreunată ori blocată prin nerespectarea unor reguli simple. Ieri, poliţiştii s-au sesizat din oficiu  cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, după ce un autoturism parcat neregulamentar a împiedicat circulaţia pe două străzi din Cluj-Napoca.

 Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută de Codul penal.

“În fapt, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 9:30, conducătorul unui autoturism a împiedicat desfăşurarea traficului, circa 30 de minute, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Paris, din Cluj-Napoca, printr-o parcare neregulamentară.

În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca astfel de situaţii să nu se repete. Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie.

Facem apel către mass-media şi către cetăţeni să sesizeze de fiecare dată când întâlnesc asemenea situaţii pentru a interveni prompt şi a lua măsurile care se impun”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Șoferul vinovat de haosul din trafic se numește Ionuț C., are 35 de ani și este din județul Sălaj.

foto-2-trafic

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Raul spune

    „În condiţiile unui trafic intens, e *imperios necesar* ca…” – a vorbit politistul din el

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata