Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Vandali de Cluj. Au spart echipamentul electronic de validare al biletelor pe troleibuzul 25. Șoferul și călătorii au acționat imediat

1

interior autobuzTrei derbedei au distrus un compostor electric de bilete din troleibuzul 25. Incidentul a avut loc în cartierul Gheorgheni, joi după masă.

Când au văzut  că cei trei au spart compostorul, călătorii l-au imobilizat pe unul dintre distrugători până la sosirea unui echipaj de poliție. Acum, cei trei vandali sunt cercetați pentru distrugere și riscă pușcăria.

„C.T.P. Cluj-Napoca S.A. doreste sa multumeasca publicului calator precum si conducatorului auto de pe troleibuzul 189/L 25, care in data de 25.06.2015, in jurul orelor 18.05 au luat atitudine, dand dovada de spirit civic, cand un grup de 3 tineri au distrus echipamentul electronic din salonul mijlocului de transport. Una dintre cele trei persoane a fost retinuta pana la sosirea organelor de politie de catre conducatorul auto, in statia Snagov. Cazul se afla in cercetare la Sectia 3 Politie”, precizează reprezentanții CTP Cluj.

sistem-tiketing-spart-linia25

 

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Falis adrian stefan spune

    caci cu multi ani in urma nicu grasu de la nisei a devastat cladirea big berceni in bucuresti se lasase cu multe crime , ai pusese un combinator mana pe fund lu nevastasa a lui nicu grasu .
    dar din anul 2008 crimele comise atunci sa fie picate pe brancardierii de radiologie de la tomograf si r.m.n centrul de excelenta bagdasar arsenii .
    poate pe altii doar corpurile iau mutat de la big berceni si i-au aruncat in bagdasar arsenii in lift in putul liftului de la etaje cu divergenta nebunii nebunele.
    din anul 2010 apartamentul 50 emil cica ruda cu clanul preda din mall vitan el pentru betii handicapata sida din nastere poate doar oligofrenica din nastere .

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata