Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii, lângă Huedin

0

Trei persoane au decedat, duminică dimineața, iar alte două au fost rănite grav în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN1 E60, lângă Huedin, la Podul Vinerii. Un autoturism Audi a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un Peugeot. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autoturismului Peugeot au decedat pe loc, la fel și șoferul din Audi. Tot din Audi, doi pasageri au fost răniți grav și au fost transportați la spital. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00. Atunci, susțin oamenii legii, autoturismul Audi a pătruns pe contrasens. Primele informații arată că șoferul acestui autovehicul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, carosabilul fiind umed. Scăpat de sub control, autoturismul Audi a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Peugeot care circula regulamentar. Autovehiculul Peugeot a sărit de pe șosea în urma impactului extrem de violent.

Bilanțul este tragic, trei morți și doi răniți. Cei doi ocupanți ai autoturismului Peugeot, șofer și pasager, au decedat pe loc. Șoferul din Audi a murit și el, tot la locul accidentului. Cei doi răniți din Audi au fost transportați la spital. Victimele din cele două autovehicule au  între 17 și 30 de ani.

Traficul rutier dintre Cluj-Napoca și Oradea a fost blocat mai bine de 3 ore din cauza accidentului.

Citește și …
Alcoolemie uriașă în sângele lui Simion Moldovan, beizadeaua din Huedin care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi

Citește și …
În ce stare sunt supraviețuitorii accidentului de la Podul Vinerii de lângă Huedin

Citește și …
Cine sunt tinerii uciși în accidentul rutier de la Huedin

Citește și …
VIDEO – Cine este Simion Moldovan, bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Huedin. În vară era INERT de la droguri sau alcool

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata