Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Accident de muncă în cartierul Bună Ziua

0

Un accident de muncă s-a soldat cu rănirea extrem de gravă a unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Fiind pe șantier, pe strada Trifoiului din Cluj-Napoca, muncitorul s-a prăbușit în puțul liftului, de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Salvatorii l-au dus în comă la spital. IPJ Cluj și ITM Cluj au deschis anchete.

O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit pentru a salva un bărbat care căzuse în puțul unui lift, al unui bloc de locuințe care este în construcție pe strada Trifoiului din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 13:30. Salvatorii au găsit bărbatul de 37 de ani căzut în puțul liftului. Acesta prezenta multiple traumatisme severe și se afla în stare de inconștiență.

Personalul medical, alături de pompieri, au acționat imediat pentru stabilizarea acestuia, astfel încât să poată fi scos și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, alături de alți colegi, lucra la montarea ascensorului. Nu se știe exact cum, acesta a căzut de la aproximativ 6 metri înălțime. Polițiștii au deschis un dosar penal, în timp ce Inspectoratul Teritorial de Muncă își desfășoară propria anchetă.

Victima a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dau șanse minime de supraviețuire. Bărbatul este din Chiajna, județul Ilfov.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata