Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Afacerea din județul Cluj a cântăreței de muzică populară Angela Rusu, pusă pe butuci de un incendiu violent

0

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit cinci autospeciale, plus patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situații de Urgență (SVSU) Gherla. Cercetarea la fața locului va fi reluată în cursul dimineții de duminică, iar în cursul zilei de duminică va fi comunicată și cauza incendiului.

Sala de evenimente a cântăreței a luat foc și a fost distrusă în mare parte de flăcări, dar și de apa utilizată la stingerea acestora.

„Pompierii de la ISU Cluj au intervenit sâmbătă cu 5 autospeciale, plus 4 echipaje ale Serviciului de Voluntari Situații de Urgență (SVSU) Gherla, un SMURD și o ambulanță SAJ Cluj pentru a stinge flăcările la o sală de evenimente din Gherla. Flăcările au distrus întreg acoperișul pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Acesta era din tablă zincată pe structură de lemn. Nu au fost evacuate persoane și nici nu au fost victime”, au spus pompierii clujeni.

Potrivit acestora, a fost afectat și interiorul sălii.

Sala de evenimente aparține cântăreței de muzică populară Angela Rusu și a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro. Sala are o capacitate de 400 de persoane.

Citește și … Cântăreața Angela Rusu, bună de plată după incendiul care i-a pus afacerea pe butuci. Amendă uriașă de la ISU Cluj pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu

Angela Rusu este născută în Gherla și a debutat în muzica populară în anul 2000.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata