Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO/VIDEO – Autoturism lovit de tren la Jucu

0

Marți după-masă, 20 august, în jurul orei 15:00, în comuna Jucu, localitatea Jucu de Mijloc, la pasajul de cale ferată dublă, semnalizat cu indicator, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a unei persoane şi avarierea unui autovehicul. Singurul ocupant al autoturismului, șoferul, de 31 de ani, a fost rănit grav.

„ISU Cluj (ora 15.00): autoturism lovit de tren în Jucu de Mijloc, este anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism. Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte. Intervin 2 mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD. A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Autovehiculul a fost avariat în proporție de 80%.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

„Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborât de înaltă tensiune răsturnat peste aceasta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute, în vederea acordării primului ajutor și descarcerare”, mai precizează reprezentanții ISU Cluj.

„Un bărbat care a condus un autovehicul pe DC40, din direcția Jucu de Mijloc spre DN 1C, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată nu ar fi respectat indicatorul STOP, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns pe firul 2 de cale ferată, fiind acroșat de trenul personal 4110 regio Cluj Napoca – Sighetul Marmației, care circula pe direcția Cluj Napoca spre Gherla. Mecanicul locomotivei din Sîngeorz Băi, lipsă alcool. Conducătorul auto din Cluj Napoca, rănit grav, nu a putut fi testat”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata