Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Autoturism proiectat de un TIR în alt TIR, pe centura de la Apahida. O femeie a rămas încarcerată

0

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit, miercuri, ca urmare a unui accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida. Un TIR a proiectat un autoturism pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt TIR. Polițiștii spun că șoferul autotrenului, care a intrat în coliziune prima dată cu autoturismul, nu a păstrat distanța de siguranță în mers.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11:30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autotrenuri și un autoturism avariate. În cel din urmă se afla o femeie, de 49 de ani, care necesita asistență medicală și care a necesitat extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

La primele evaluări aceasta prezenta traumatisme la nivelul unui membru superior, era în stare de conștiență și era cooperantă. De asemenea, un bărbat de 50 de ani, șofer în autoturism, a fost consultat de către salvatori la locul accidentului, fără a fi transportat la spital.

„În jurul orei 11:20, s-a produs un accident rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, pe raza comunei Apahida. Conducătorul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, din direcția Jucu spre Vâlcele, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturismul care îl preceda, condus de un bărbat de 49 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 41 de ani. În urma evenimentului, o femeie de 44 de ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, precizează, într-o informare scrisă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata