Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Copilaș de 2 ani, omorât la Turda de o ușă metalică

0

Un copil de doi ani, din Turda, a decedat luni la orele prânzului, după ce a fost strivit de o ușă metalică. Medicii de la Spitalul Turda s-au chinuit să-l readucă la viață pe micuț, dar totul a fost în zadar.

Incidentul de pe Calea Victoriei din Turda a avut loc în jurul orei 12:00, la parterul unui imobil. Potrivit primelor informații, un locatar al blocului și-a schimbat ușa de la intrarea în apartament, în urmă cu două zile, iar pe cea veche a rezemat-o de peretele holului.

Acesta este blocul în care s-a produs tragedia

Astăzi, micuțul și mama lui ar fi ieșit în fața blocului alături de alți vecini. La un moment dat, femeia a intrat în bloc să ia un pahar cu apă, iar copilul a urmat-o. Dintr-o dată, spun locatarii blocului, s-a auzit un zgomot puternic și au intrat în scară să vadă ce s-a întâmplat.

Oamenii l-au găsit pe micuț strivit de ușa metalică din hol. Mama și-a dat seama că fiul ei este rănit grav, după ce a văzut că-i curge sânge din urechi. Turdeanca a sunat la 112 și a solicitat sprijin.

Carmen Pompaș – IPJ Cluj

„În jurul orei 12:15, pe strada Calea Victoriei, din Turda, în scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică, ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Turda și a fost declarat decesul”, precizează pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, Carmen Pompaș – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În continuare se fac investigații pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. În cauză se va deschide un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata