Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Incendiu violent în Florești. Varianta pompierilor

0

Un incendiu extrem de violent a izbucnit, marți dimineața, pe raza localității clujene Florești. Cauza incendiului din Florești pare să fie o defecțiune la instalația electrică.

Au fost distruse mai multe spații compartimentate într-o hală construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere, pe o suprafață cumulată de 500 de metri pătrați. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale.

„Incendiul a fost anunțat la ora 7.14 am, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Șapte autovehicule au ars sau au fost afectate parțial”, se precizează într-o informare a ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata