Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – VIDEO – Peste 3.000 de români speră să voteze în Dublin, la această oră!

0

romani-dublinPeste 3.000 de români erau la ora locală 18.00, în fața Ambasadei României în Dublin. Românii sunt revoltați de faptul că votul merge extrem de greu.

Oamenii strigă în strada: „Victor Ponta, nu uita! Nu-i a ta diaspora” și „Iohannis președinte”

 

Românii care au luat legătura cu redacția ziarului nostru ne-au semnalat faptul că procesul de vot este unul extrem de greoi.

Aproximativ 250 de persoane pe oră intră la urne, în condițiile în care, 3000 de persoane așteaptă să voteze în trei ore, cât a mai rămas până la închiderea secției de vot din Dublin.

„Efectiv își bat joc de noi. Noi vrem să votăm. Cam 250 de persoane reușesc să intre pe oră. Noi stăm de 5 ore și am ajuns doar la jumătate coada. În urma noastră mai sunt mulți”, ne-a spun un român revoltat de felul în care sunt organizate alegerile.

Contactată de ZiarulClujean.ro, ambasadorul, Manuela Breazu a declarat că la Dublin s-a făcut ce a fost necesar pentru ca românii să poata vota.

„Dublin este secția de votare cu cei mai mulți votanți. Până la ora 20.00, aproximativ 3.000 de români au votat și facem eforturi să primim cât mai mulți oameni pentru a-și exercita dreptul la vot. Am făcut solicitare de prelungire  a programului la Biroul Electoral Central, dar ne-a fost respinsă”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Manuela Breazu, ambasador român la Dublin.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata