Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO-VIDEO – Tragedie la locul de muncă! Un tânăr clujean a căzut de la etajul trei și a murit

0

tanar-cazut-de-la-etaj-dejUn tânăr de 25 de ani, din Dej, a căzut de la etajul al treilea al unui imobil. Bărbatul, în calitate de muncitor efectua lucrări de întreținere la un bloc cu 8 etaje. La etajul al treilea al blocului, coarda cu care era legat s-a desprins iar acesta a căzut în gol mai bine de 10 metri. Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă după-masă.

Tânărul era angajat al unei firme de construcții din Cluj-Napoca. În cădere, trupul acestuia s-a izbit de o terasă și apoi a căzut pe pământ. Potrivit medicilor ajunși la fața locului, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar medicii nu l-au mai putut salva, scriu jurnaliștii de la Someșeanul.ro.

”La locul intervenției am găsit o victimă, din păcate inconștientă, o persoană tânără, afirmativ leziunile produse prin cădere de înălțime, cu un traumatism cranio-cerebral sever, posibil și leziuni interne multiple. Se pare că decesul a fost aproape instantaneu. Din păcate nu am putut face nimic”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej pentru sursa citată.

Tânărul care a decedat lucra împreună cu fratele său la izolarea cu polistiren a blocului care i-a adus sfârșitul.

Imagini video de la locul tragediei găsiți pe Someșeanul.ro.

cazut-de-la-etaj-dej

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata