Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Un tânăr din Negrești Oaș s-a aruncat în Arieș, la Turda. Căutări sistate

0

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Negrești Oaș, județul Satu Mare, este dat dispărut la Turda, în județul Cluj. Acesta s-ar fi aruncat de pe un pod situat în zona municipiului Turda, în râul Arieș. Cazul este controversat și asta pentru că amicul bărbatului, prezent pe pod, a susținut în fața anchetatorilor că a fost vorba despre un accident. Asta în timp ce un martor susține că intenția bărbatului de a se arunca de pe pod a fost vizibilă.

Duminică seara, polițiștii și pompierii clujeni au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că un tânăr de 30 de ani a căzut de pe un pod, situat în zona Turda, în râul Arieș.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au aflat că tânărul în cauză consumase alcool, alături de un alt prieten prezent și el pe pod. Tânărul care a sunat la 112 le-a spus polițiștilor că amicul său s-a urcat pe pod pentru a face un exercițiu de echilibristică.

Un martor a declarat, în schimb, că a văzut clar cum bărbatul a făcut intenționat saltul.

Pompierii clujeni au început căutările pe râu, dar până la ora 22:00 nu au găsit nimic în ciuda faptului că apa nu are o adâncime foarte mare, după cum susțin reprezentanții ISU Cluj. Căutările vor fi reluate luni dimineața.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata