Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO- ATENȚIE șoferi! Calea Turzii și alte străzi s-au transformat în patinoar. Reacția Primăriei Cluj-Napoca este FABULOASĂ!

0

iarna-cluj-napoca (3)De bună dimineață șoferii clujeni au întâmpinat probleme cu gheața de pe asfalt. Pe mai multe străzi, printre care Calea Turzii și Mihai Românul, gheața formată după depunerea stratului gros de chiciură a dat bătăi de cap șoferilor.

Un clujean aflat în trafic, joi dimineața, s-a crucit când a văzut stratul gros de chiciură depus pe partea carosabilă. Acesta spune că mașinile au circulat cu dificultate din cauza ghețușului format.

Un reporter ZiarulClujean.ro a încercat să afle de la Primăria Cluj-Napoca de ce nu se intervine pentru îndepărtarea stratului de gheață format pe mai multe străzi din oraș.

Reacția fabuloasă a reprezentanților biroului de presă a primăriei a venit imediat: „N-a nins domnu’!”

Răspunsul reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca a venit în contextul în care reporterul nostru a întrebat care sunt firmele care intervin pe timp de iarnă și cu cine ar putea să ia legătura pentru o problemă privind partea carosabilă acoperită cu gheață.

Cei de la biroul de presă al instituției au cerut pozele să vadă cu ochii lor că este o problemă și au promis că revin cu un răspuns.

Articol semnat de: Andrei Bădilă

iarna-cluj-napoca (2)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata