Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Bătaie de joc sau incompetență? De 5 ori au greșit asfaltarea pe Calea Baciului

1

lucrari-pe-timp-de-noapte (2)Așa ceva doar la noi este posibil. Să asfaltezi de cinci ori o stradă, iar după ce ai terminat să constați că nu e bine…, întrece orice imaginație. S-a întâmplat pe Calea Baciului, pe anumite porțiuni de drum, unde inspectorii și-au dat seama că asfaltul a fost turnat greșit, iar panta de înclinație nu e cea prevăzută în proiectul de modernizare a tramei stradale din zona industrială a Clujului. Proiectul este pe fonduri europene.

Joi noaptea spre vineri, angajații firmei Kiat turnau asfalt de zor, de această dată cu un inspector care le supraveghea atent activitatea.

Muncitorii au turnat asfaltul de cinci ori până acum, spun surse din administrația locală, dar niciodată bine. Ba panta de înclinație, pentru scurgerea apelor pluviale, era prea mare, ba era prea mică. Iar cum afară este extrem de cald, inspectorii nu s-au dus în control până acum. Au făcut-o noaptea, pe răcoare, pentru a se asigura că greșeala nu se repetă la infinit.

lucrari-pe-timp-de-noapte (1)

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca confirmă pentru publicația noastră, ZiarulClujean.ro, că angajații Kiat au efectuat lucrări noaptea trecută, pe Calea Baciului.

„Este adevărat că au fost efectuate lucrări pe Calea Baciului. S-au făcut corecții la panta de înclinație, cea care ajută la scurgerea apelor pluviale”, ne spun reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

lucrari-pe-timp-de-noapte (3)

Kiat și Diferit, cele două firme asociate, firmele de casă ale Primăriei Cluj-Napoca, sunt câștigătoarele majoritare ale contractului de modernizare a tramei stradale din zona industrială a Clujului. Cele două firme încasează peste 53 de milioane de lei. Kiat și Diferit au luat lotul I din proiectul de modernizare a tramei stradale din zona industrială, iar lotul II, cu o valoare de peste 6 milioane de lei, a fost adjudecat de SC ARL SRL.

Durata de execuție a celor două loturi de lucrări, din proiectul de modernizare a tramei stradale, este de 6 luni pentru poduri și 18 luni pentru drumuri.

Kiat și Diferit, care apar și în dosarul fostului primar Sorin Apostu, mai au un contract cu municipalitatea, în valoare de 600 de milioane de lei, semnat încă din 2010, pentru întreținerea străzilor din municipiu.

Citește și
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    AMANDOUA!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata