Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Două accidente într-o jumătate de oră, în Mănăștur. O bătrână, dar și o mamă și fiica ei au fost lovite pe trecerea de pietoni

0

accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (1)Două accidente rutiere s-au petrecut duminică seara în cartierul clujean Mănăștur. Accidentele au avut loc la un interval de 30 de minute și o distanță între ele de 200 de metri.

Primul accident rutier a avut loc pe strada Bucium, la ora 19.30. O mamă și fetița ei au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni. Medicii le-au preluat în stare gravă pe cele două și le-au dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Al doilea accident a avut loc pe strada Primăverii, în zona Sirena, la ora 19.50. O bătrânică a fost și ea accidentată grav pe trecerea de pietoni și dusă la spital.

În ambele cazuri, polițiștii de la rutieră au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ne transmite Daniel Graur, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (2) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (3) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (4) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (5) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (6) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (7) accident-manastur-strada-bucium-mama-si-fiica-lovite-trecere-de-pietoni (8)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata