Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Două accidente în Tureni, în același loc, la interval de câteva minute, 5 mașini implicate, o persoană rănită

0

Două accidente rutiere au avut loc, vineri seara, în localitatea clujeană Tureni. Coliziunile s-au produs în același loc, una pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda, iar cealaltă pe sensul de mers Turda – Cluj-Napoca. Foto/video, mai jos. 

În primul accident, cel de pe sensul Cluj-Napoca – Turda, au fost implicate trei autoturisme. În cel de-al doilea accident, cel de pe sensul Turda – Cluj-Napoca, au fost implicate două autovehicule. Șoferița din mașina lovită în spate a fost rănită și transportată la spital. În ambele accidente a fost vorba despre nepăstrarea distanței în mers.

„În jurul orei 18.00, pe raza localității Tureni, s-au produs două accidente rutiere. Pe direcția Cluj-Napoca – Turda, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, s-a produs o coliziune în lanț, între trei autovehicule. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La interval de câteva minute, pe direcția Turda – Cluj-Napoca, s-a înregistrat o altă coliziune între două autovehicule, cauza fiind aceeași. În acest caz, o femeie, conducătoare auto a fost rănită și transportată la spital”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata