Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Motocicliștii clujeni, marș comemorativ în memoria Soniei. Vali, logodnicul, a vorbit despre cea care trebuia să-i fie soție

0
motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (1)
Vali, logodnicul Soniei

Zeci de motocicliști s-a adunat duminică după-masă, pe platforma Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Bikerii au pornit într-un marș comemorativ prin tot orașul, în memoria colegei lor Sonia. Valerian, logodnicul Soniei, motociclist și el, a vorbit pentru prima dată despre relația cu motociclista care trebuia sa-i devină soție. Sonia avea 29 de ani și a murit vineri seara la spital, la câteva ore după ce o șoferiță neatentă i-a întors autoturismul în față, pe strada Pavlov, iar motociclista nu a mai putut evita impactul. Mai jos, imagini și declarații video. 

Valerian a fost așteptat astăzi de toți motocicliștii pe care îi cunoștea și nu numai. Îndurerat și cu lacrimi în ochi, tânărul a povestit că imediat ce a aflat de accidentul Soniei a pornit spre România.

Valerian este medic neurochirurg în Germania și și-a dat seama imediat de gravitatea situației. Sonia a decedat vineri seara, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, dar apropiații lui Vali nu i-au comunicat acestuia că viitoare soție și-a dat ultima suflare. Abia sâmbătă dimineața, când a ajuns în România, Vali a aflat că cea care trebuia să-i fie soție a murit.

accident-moto-sonia-strada-pavlov-cluj-napoca (1)

Destinul Soniei și a lui Valerian nu a fost unul roz. În data de 16 august a acestui an, cei doi tineri aveau programată nunta. Totul s-a anulat cu două săptămâni înainte de eveniment din cauza unui accident rutier în care Vali a fost implicat. Acum reprogramaseră nunta, dar Sonia a plecat din această lume.

”Ne-am cunoscut în ianuarie 2013. Anul viitor facem trei ani. Pe 1 februarie 2014 ne-am logodit. Am cerut-o la Paris. Oricum nu mai contează nimic acum. Am rămas doar cu lucruri, amintiri, sentimente. Oriunde mă uit o văd. De la o hârtie simplă scrisă de ea pe care o țin în portmoneu până la periuța de dinți. Să nu mai zic de poze și orice altceva îmi aduce aminte. Trebuia să avem nunta pe 16 august, dar nu a fost să fie”, a spus Valerian.

sonia-si-vali (1)

”Era un suflet extraordinar, un om prudent. Și tricoul de pe ea dacă ție ți-ar fi plăcut, ți l-ar fi dat. Nu vreau să vorbesc despre mine sau despre relație. Vreau să se știe că a fost o fată extraordinară. Mi-a fost alături când am trecut prin momente grele, mai ales când am optat să îmi fac rezidențiatul în afară. Ultimul ban care l-a avut mi l-a dat. Am avut recent un accident. Nici nu ar trebui să mă urc pe motor. Mi-a fost alături, a avut grijă de mine. A fost viața mea. Mai am medicina, familia, prietenii, dar nu pot să umple golul. Sufletul meu a murit odată cu Sonia”, a mai spus tânărul.

Motocicliștii adunați pentru marșul comemorativ au vorbit despre Sonia ca fiind o persoană optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și responsabilă în trafic.

sonia-si-vali (2)

 

În materialul video, de mai jos, Vali și prietenii Soniei vorbesc despre bunătatea sufletească avută de motociclistă.

Georgiana Necula, o altă motociclistă din Cluj-Napoca a vorbit despre Sonia ca fiind responsabilă în trafic. Georgiana a povestit unul dintre momentele în care ieșise cu Sonia, pe motociclete, la plimbare. Motociclista spune că tot timpul Sonia se uita în spate și oarecum îi purta de grijă.

Înmormântarea Soniei va avea loc luni, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca, începând cu orele 14.00.

Șoferița care este acuzată că nu a acordat prioritate de trecere motocicletei, pe care Sonia o conducea, este cercetată pentru ucidere din culpă.

Citește și …
FOTO – Motociclista Sonia, ucisă din neatenție, condusă pe ultimul drum de sute de persoane

Citește și …
FOTO – Motocicliștii din Cluj au dovedit încă odată că sunt uniți când vine vorba de colegii lor

Citește și …
Sonia a plecat la cele veșnice din cauza unei șoferițe aeriene

Citește și …
FOTO/VIDEO – Sonia este în stare CRITICĂ, după ce a fost implicată într-un accident moto pe strada Pavlov

mars-comemorativ-sonia motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (1) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (2) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (3) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (4) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (5) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (6) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (7) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (8) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (9) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (10) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (11) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (12) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (13) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (14) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (15) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (16) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (17) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (18) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (19) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (20) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (21) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (22) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (23) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (24) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (25) motociclistii-clujeni-mars-comemorativ-in-memoria-colegei-lor-sonia (26)

 

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata