Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Sfârșit teribil pentru un clujean de 37 de ani. Sâmbătă a fost găsit strivit

0

tractor-rasturnat-10De o moarte teribilă a avut parte un bărbat de 37 de ani, din localitatea Corpadea, comuna Apahida, județul Cluj. Clujeanul a sfârșit strivit sub tractorul pe care îl conducea în afara localității. Ore întregi l-au căutat rudele și apropiații pe bărbat, neștiind unde se află. În această dimineață au făcut și descoperirea. Mai jos, foto/video. 

Bărbatul se întorcea cu tractorul de la câmp, vineri seara, pe drumul plin de bălți și alunecos, situat în afara localității Corpadea. Nu se știe cum, utilajul agricol a alunecat și s-a rostogolit peste 30 de metri, pe o pantă cu înclinație foarte mare. Clujeanul a fost prins sub tractor și a decedat. Medicii spun că din cauza leziunilor foarte grave e posibil să fi decedat pe loc.

După căutări disperate, de peste 12 ore, cei apropiați l-au găsit pe bărbat decedat sub tractor. Pompierii au fost nevoiți să transporte uneltele de descarcerare cu un excavator, din cauza drumului impracticabil pentru autospeciale.

Cadavrul bărbatului a fost transportat cu căruța până la drumul principal, o distanță de aproximativ 2 kilometri, de unde a fost preluat de angajații Institutului de Medicină Legală. Medicii legiști vor stabili, în urma necropsiei, care a fost cauza decesului.

În urma clujeanului, spun cei care îl cunoșteau, a rămas o fetiță orfană.

„În jurul orei 10.45, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în extravilanul localității Corpadea a fost găsit decedat un bărbat, sub un tractor agricol. Conform primelor verificări, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Corpadea, s-ar fi dus în zona respectivă pentru a efectua lucrări agricole în seara zilei de 21 octombrie”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cum s-a produs nenorocirea.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata